Microsurf

Vandet bliver varmere og dermed er det snart tid til at starte microsurf-holdet for 2019. Konceptet er:

Microsurf-holdet er for alle dem, der gerne vil være med, men endnu ikke er gamle nok, til at lære at surfe rigtigt (0-8 år). Når vejret og vandtemperaturen tillader det, vil vi (både voksne og børn) gå i vandet og lave forskellige balancelege på surfbrættene. Når børnene fryser, går vi på land og leger videre.

Hver gang slutter vi af med, at spise fælles frokost i klubhuset. Medbring derfor: madpakke til dig selv og dit/dine barn/børn. Vi håber også på at få skabt et netværk, der gør det naturligt at komme i surfklubben.

Praktisk information:

Tid:
Søndage kl. 10:00 – 12:00 eller indtil børnene bliver for kolde. Husk at tjekke facebook for evt ændringer pga. vejret mm.

Sted:
Klubhuset

Sæson:
Vandet skal være varmt nok (mindst 16-17 grader) for at kunne holde microsurf. Vi forventer at vi kan starte microsurf op medio-ultimo juni: det bliver meldt ud på klubbens facebookside. Sæsonen vil fortsætte indtil vandet bliver for koldt.

Vejret:
Det er ikke altid vejr til microsurf (pga. temperatur, vind, bølger og strøm). Dermed skal man holde øje med klubbens facebookside hvor det meldes ud seneste søndag kl. 09.00 om der holdes microsurf eller ej.

Udstyr:

  • Klubben har SUP, windsurf, surfboards, skim- og boogie boards som kan benyttes til microsurf
  • Hvis dine/dit børn/barn ikke har egen våddragt, har klubben ca. 10 våddragter i forskellige børnestørrelser som kan lånes til microsurf
  • Klubben har redningsveste i børnestørrelse
  • Klubben har også våddragter og redningsveste i voksne størrelse.

Instruktion:

  • Klubben tilbyder ikke formel instruktion til microsurf, det er forældrene selv som skal være med til at introducere deres barn/børn til vandet og sporten.

Sikkerhed:

  • Til microsurf har forældre ansvar for deres eget barns/børns sikkerhed.

Fællesspisning:

  • Hver gang slutter vi af med at spise fælles frokost i klubhuset. Medbring derfor madpakke til dig selv og dit/dine barn/børn.