Ålsgårde Surf & Sejlklub

Ålsgårde surf og sejlklub blev grundlagt i 1967 som en sejlklub, men aktiviteterne er i dag primært windsurfing, surf og SUP. Klubben er nordkystens eneste windsurfingklub og når vinden går i NNV byder Ålsgårde på gode bølge forhold lige uden for klubhuset.

Klubhuset er beliggende på en af Ålsgårdes bedste adresser og gennemgik en omfattende renovering i 2012.

Klubhuset er samlingspunkt for klubbens medlemmer og det benyttes flittigt både når der skal surfes eller bades ved Langebro. Der kan grilles og spises på terrassen, mens den fantastiske udsigt fra Helsingborg til Kullen nydes.

Klubben råder over opbevaringspladser til windsurfingudstyr, som kan anvendes af klubbens medlemmer.
Med ca. 170 medlemmer er Ålsgårde surf og sejlklub en af de stører idrætsforeninger i Ålsgårde. Vi har gennem de sidste år haft en betydelig vækst i antallet af medlemmer.

Klubben har windsurfing udstyr til begyndere og lettere øvede, samt et par paddle surfboards og SUP’er.
Hver sommer afholder vores windsurfinginstruktører undervisning for begyndere og øvede. Dette giver mulighed for at komme igang med sporten uden at skulle investere i udstyr. Igennem årene har vi introduceret mange børn, unge og voksne til windsurfingsporten.

Ålsgårde surf og sejlklub er medlem af Dansk Sejlunion og Dansk surf & rafting forbund, som giver mulighed for at deltage i landsdækkene stævner og arrangementer.

Klubbens daglige drift varetages af bestyrelsen.